De ce trebuie să țin cont atunci când utilizez tava de picurare și tava colectoare pentru zaț?

Serie 800 și 700: tava de picurare de pe aparatul de cafea complet automat WMF Perfection 800 este fabricată din policarbonat ABS de înaltă calitate. Componentele pot fi separate și curățate cu ușurință, așa cum este descris în instrucțiunile de utilizare. De asemenea, trebuie să rețineți că contactele metalice pentru detectarea electronică a nivelului de umplere trebuie să fie întotdeauna păstrate curate.
Tava de picurare trebuie, de asemenea, curățată de fiecare dată când se golește tava de reziduuri; pentru a face acest lucru, trebuie îndepărtat și capacul tăvii de picurare.

Serie 600: tava de picurare de pe aparatul de cafea complet automat WMF Perfection 800 este realizată din policarbonat ABS de înaltă calitate. Componentele pot fi separate și curățate cu ușurință, așa cum este descris în instrucțiunile de utilizare.
De asemenea, tava de picurare trebuie curățată de fiecare dată când se golește tava de reziduuri; pentru a face acest lucru, capacul tăvii de picurare trebuie de asemenea îndepărtat.