De ce poate dura puțin mai mult timp pentru a pregăti o băutură?
Garantăm cea mai bună plăcere a cafelei și o cafea fierbinte încă de la prima ceașcă. Pentru aceasta, cafeaua este preparată în prealabil în mod optim în camera de preparare. Unitatea de preparare din metal cu bloc termic încorporat asigură o temperatură optimă atât în timpul preparării prealabile, cât și în timpul extracției. De asemenea, distanțele scurte (element de încălzire încorporat) asigură o pierdere redusă de temperatură pe traseul spre ceașcă.
Pregătirea băuturilor cu lapte sau a băuturilor duble, de exemplu, doppio, poate dura ceva mai mult timp.
Pentru băuturile pe bază de lapte, cel de-al doilea bloc termic suplimentar funcționează exclusiv pentru lapte și spuma de lapte la temperatura optimă, independent de primul bloc termic din unitatea de preparare. Pentru a pune în aplicare atât extracția cafelei, cât și spumarea laptelui în cel mai bun mod posibil, ambele procese lucrează în tandem pentru a seta temperaturile respective cât mai precis posibil.
Cu cafelele doppio, două cafele sunt preparate una după alta pentru a asigura cea mai bună aromă posibilă.
În cazul în care aparatul este deja preîncălzit, prepararea băuturilor este în consecință mai rapidă.