Dacă schimbați gradul de măcinare, obțineți cel mai bun rezultat după trei cești? De ce după trei cești?

Seria 800 și 700: La aparatele de cafea Perfection 800/700 complet automate, gradul de măcinare poate fi reglat foarte convenabil cu ajutorul unui buton rotativ. Măcinătorul este controlat electronic și, de asemenea, se poate regla în orice moment puterea cafelei prin intermediul afișajului aparatului. Spre deosebire de mașinile de cafea complet automate, unde modificarea gradului de măcinare este permisă doar în timpul funcționării, cu WMF Perfection nivelul de măcinare poate fi setat cu precizie în orice moment. Ajustarea intră imediat în vigoare la următoarea preparare a unei cafele. Motivul pentru care se menționează "până la trei cafele" este acela de a asigura că mașina de măcinat se adaptează în mod optim la băutura selectată în fiecare caz.
Trecerea la un grad de măcinare mai grosier poate avea un efect imediat, dar orice grad de măcinare rămas va fi eliminat complet doar în ciclurile următoare.
Dacă reglați la un grad mai fin de măcinare, boabele din mașina de măcinat pot împiedica o ajustare imediată, ceea ce înseamnă că ajustarea poate fi efectuată numai în timp ce mașina de măcinat este în funcțiune.
Vă recomandăm să nu modificați des mărimea de măcinare (cum ar fi atunci când configurați inițial aparatul).

Serie 600: La aparatele de cafea Perfection 600 complet automate, gradul de măcinare poate fi reglat foarte convenabil cu ajutorul unui cursor. Dispozitivul de măcinare este controlat electronic și, de asemenea, puteți regla în orice moment puterea cafelei prin intermediul afișajului aparatului. Dispozitivul de macinare este, de asemenea, controlat electronic, iar puterea cafelei poate fi ajustată în orice moment prin intermediul afișajului mașinii. Ajustarea intră imediat în vigoare la următoarea preparare a unei cafele. Motivul pentru care se menționează până la trei cafele" este acela de a se asigura că mașina de măcinat se adaptează în mod optim la băutura selectată în fiecare caz.